Grande nouvelle! De nieuwe Renault Trafic!

Tegenwoordig worden ze niet meer met de franse slag gemaakt, maar is het een degelijke bedrijfswagen met nieuwe sterke en betrouwbare motoren!


Is het een flexibele collega?
Natuurlijk moet een nieuwe bus niet alleen mooi zijn, maar is deze zeer praktisch ingedeeld en heeft een laadruimte waar je maximaal 3 europallets in kwijt kunt en tot wel 1.266KG kunt laden bij een L2 H1 uitvoering met een enkele cabine!
Nog niet genoeg!? dan laat je een trekhaak monteren zodat je nog eens 2.000KG geremd mee kunt slepen!
Een extra schuifdeur zodat je niet om hoeft te lopen, een achterklep ipv achterdeuren (oei! let op die heftruck!), een doorlaadluik in de scheidingswand voor die te lange pvc buizen en veel opbergvakjes om je zooi in kwijt te raken behoren allemaal tot de mogelijkheden!


Beetje vermogen onder de kap?
De nieuwe 2.0 diesel motor van de 5e generatie maakt uiteraard gebruikt van de nieuwste technologie waardoor deze een stuk meer vermogen ( +25PK ) en koppel ( +40NM ) levert, en tegelijkertijd het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot omlaag gaat.
Ook is deze nu leverbaar met de nieuwe automatisch EDC versnellingsbak met dubbele koppeling.
Met behulp van Ad Blue, een start/stop systeem en de standaard ECO-modus kan je het verbruik in de praktijk nog lager houden.


Leuke snufjes?

Deze nieuwe Trafic heeft uiteraard ook een aantal nieuwe snufjes, denk hierbij aan de standaard Extended grip! Uhh wat!? Ja….in tegenstelling tot een normaal antislip systeem verlaagd het systeem niet het motorvermogen maar laat het de wielen doordraaien om modder, zand of sneeuw te verwijderen om meer grip te krijgen en langzaam weer snelheid te maken.
Je behoud de controle over het motorvermogen door het gaspedaal juist in te drukken! Dit is wat mannen willen! niks remmen, maar gassen. Magnifique!
Natuurlijk heeft de Trafic nog veel meer mogelijkheden zoals, een navigatiesysteem, climate control, bijrijderbank met opberg vak, lichtmetalen velgen en ga zo maar door!


Kan de familie ook mee?

Natuurlijk! Dikke dubbele cabine voor het gezin voor maximaal 7 personen, en dakdragers incl een dakkoffer behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden....
Kinderen naar school brengen, Ouderen naar de supermarkt of gewoon een personen bus in je huurvloot zodat vriendengroepen er mee op uit kunnen trekken om de boel op stelten te zetten kan natuurlijk ook! Hier zijn de 9 persoons combi uitvoeringen uitermate voor geschikt!

Ist wat?
Persoonlijk vind ik hem zeer geslaagd!
De restwaardes zijn op dit moment ook prima en de leasemaatschappijen zetten de Trafic dan ook scherp in de markt waardoor het een prima investering is.
Kortom, een allemansvriend die er ondanks zijn leeftijd alleen maar mooier en intelligenter op is geworden!

Geinteresseerd? Graag kom ik de mogelijkheden met jou bespreken!