Leasing

Er zijn verschillende soorten leasevormen maar welke past nu het beste bij uw bedrijf?


Door de samenwerking die wij hebben met Fleximo kunnen wij u van nog beter advies voorzien, door meerdere leasemaatschappijen met ieder zijn eigen voorwaarden naast elkaar te leggen.
Dit kunnen wij omdat wij volledig onafhankelijk zijn, dus niet aan een vaste maatschappij vast zitten!

Voor u betekend dit dat u ook echt de beste deal krijgt omdat niet alleen de prijs, maar ook de voorwaarden passen bij uw bedrijf waardoor u onbezorgd kunt rijden.
Plan daarom volledig vrijblijvend en kosteloos een afspraak met mij in!


Full operational lease


Lease op maat voor zekerheid en gemak


Bij operational lease sluit u een contract af voor een bepaalde tijd met een vooraf afgesproken jaarkilometrage. Tijdens de looptijd kan het contract ook nog op bepaalde momenten worden aangepast dmv een nieuwe berekening.

Operational lease is de meest gekozen zakelijke leasevorm omdat u geen onverwachte kosten heeft en precies weet wat u de gehele looptijd aan kosten kwijt bent
Dit bied financiële zekerheid voor langere periode. Bij operational lease zijn in veel gevallen alle kosten opgenomen die voortkomen uit het gebruik van de leaseauto.

De volgende diensten zijn inbegrepen bij operational lease:
- Rente
- Afschrijving
- Verzekering
- Houderschapsbelasting
- Al het onderhoud en reparaties
- Vervanging van (winter)banden
- Schadeafhandeling
- Optie om een brandstofpas erbij te nemen

U bespaart tijd en geld omdat u geen extra facturen hoeft te controleren van verschillende reparaties en garagebedrijven. Bijkomend voordeel is dat het niet ten koste gaat van de liquiditeit van de onderneming. De auto komt ook niet op uw balans te staan, maar u ontvangt maandelijks een factuur. Hierdoor kunt u blijven investeren in uw core business omdat uw leencapaciteit intact blijft.

Neem vrijblijvend contact met mij op om een afspraak in te plannen!


Financial lease


Bepaal uw eigen maandtariefFinancial lease kan natuurlijk ook interessant zijn voor de zakelijke markt. Bij deze leasevorm bent u economisch eigenaar van de (bedrijfs)auto. Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor de wegenbelasting, verzekering en het onderhoud.

Financial lease maakt de aanschaf van een nieuwe (bedrijfs)auto mogelijk. Zo behoudt u het vermogen binnen uw onderneming en houdt u voldoende liquide middelen over voor andere investeringen.

U bepaalt zelf het maandelijkse leasebedrag: het is een leasevorm op afbetaling. Daarnaast profiteert u bij deze vorm ook van fiscale voordelen, zoals de terugvordering van de BTW over de aankoopwaarde.


Meer informatie?
Laat je gegevens achter onder aan de pagina en wij nemen RABB contact met u op!

Shortlease


Tijdelijk een extra (bedrijfs)auto nodig?


Shortlease is bestemd voor de zakelijke markt en wordt vooral gebruikt om voor een korte periode een (bedrijfs)auto te leasen. Een groot voordeel is dat u maandelijks het contract kunt opzeggen zonder extra kosten.


Shortlease is bijvoorbeeld ideaal als u werknemers heeft die tijdelijk in dienst zijn of wanneer u nieuwe werknemers aanneemt met een tijdelijk contract.

Shortlease heeft dezelfde voordelen als operational lease waardoor u ook één vast bedrag per maand heeft.

Een kortere vorm van Shortlease is verhuur.
Ook dit kunnen wij voor u inregelen, en is per dag opzegbaar!

Laat een bericht achter onder aan de pagina voor meer informatie!Private lease


Gemak en zekerheid voor de particulier


Bij private lease wordt er ook een contract afgesloten voor bepaalde tijd met een vooraf afgesproken jaarkilometrage en looptijd van het contract.


Private lease is de afgelopen jaren sterk gegroeid.
Dit komt omdat de consument ook een stukje zekerheid wil qua autokosten en het steeds minder belangrijk vinden om eigenaar te zijn van een product.

Doordat er ook bedrijven zijn die met mobiliteitsbudgetten werken waardoor de werknemer een vast bedrag per maand krijgt om te zorgen dat hij of zij zijn mobiliteit regelt, kiezen veel mensen ook voor private lease.

Ook kunnen wij voor bedrijven zorgen dat er een online pagina voor private lease wordt aangemaakt waardoor de werknemer extra voordelen kan hebben bij het afsluiten van een private leasecontract via de werkgever.

Interessant?
Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.


Contact formulier